Vandtæt cover til iPhone 4 og 5

Er du også træt af at smadre din iPhone, eller har du været så heldig at det ikke er sket endnu?

Det er ingen hemmelighed at en iPhone ikke er verdens mest robuste mobiltelefon, specielt ikke, hvis du har valgt at bruge din iPhone uden et cover.
Selvom du har et almindeligt cover på din iPhone, så er der heller ingen garanti for at den ikke kan smadres.
De billige populære anti-ridse film er heller ikke meget værd, hvis du taber din iPhone på gulvet.

DET ULTIMATIVE VANDTÆTTE IPHONE COVER
Endelig er det ultimative iPhone cover kommet på markedet!
LifeProof iPhone coveret er vandtæt ned til 2 meter, og klarer, vand, sne, mudder og andet snavs uden de mindste problem – og du kan endda nemt betjene alle iPhones funktioner selvom den er inde i coveret, hvilket du ikke altid kan med andre tilsvarende covers.
IPHONE COVERET DER KLARER ALT!
Taber du din iPhone på jorden – ingen problemer! Om du så kaster den bevidst ned på en hård overflade, så skal dette iPhone cover nok sørge for at din mobil overlever.
LifeProof iPhone coveret er blevet enormt grundigt gennemtestet, og der er brugt svimlende summer på at få skabt det helt perfekt iPhone cover, som gør at din mobil overlever de vildeste situationer, som den kan blive udsat for.

TILBEHØR TIL IPHONE COVER
Til dette suveræne iPhone cover kan du desuden få diverse tilbehør, såsom en cykelholder du kan montere på din mountainbike, en gokart eller til hvad du nu ellers laver af action i hverdagen. Der findes også en smart iphoneholder, som du kan montere om din arm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.