Billige domæner

Hvis du er på udkig efter et det billigste sted at købe .dk domæner, så finder du svaret her! *

Webhosting.dk sælger domæner for nogle af Danmarks laveste priser.
Prisen for domæner kan variere hos Webhosting.dk, men det plejer at være omkring godt 45,- kr for et domæne.
Dette er langt under prisen du må betale andre steder. Ofte kommer prisen op over hundrede kroner for et domæne, hvis du blot køber dit domæne det første og bedste sted.

Webhosting.dk tilbyder også webhoteller til meget attraktive priser.
* Det kan ikke garanteres at dette er det absolut billigste sted at købe domæner, men det er helt sikkert et af de billigste steder i Danmark.

7 tanker om “Billige domæner”

 1. One.com er meget billigere, dette er kun for at tjene penge at du ligger disse links ind. Og One er kåret til “uofficelt” verdens bedste web donæme.

 2. Du er da vist lidt gal på den her min ven…
  For det første, så drejer indlægget sig om prisen på oprettelse af et domæne, og ikke prisen på et webhotel.
  One.com er desuden IKKE billigere mht køb af domæner, så få lige styr på dine facts inden du poster kommentarer på en blog!

  At jeg tjener penge på at henvise til webhosting.dk er ganske korrekt – det kaldet affiliate marketing, og det er skam ganske reelt, sålænge det er sandt, hvad jeg skriver.
  Og som sagt, så er webhosting.dk altså en af de absolut billigste firmaer i DK mht til salg af domæner. Som du sikkert ikke ved, så kan du sagtens købe et domæne uden at købe et webhotel dertil.
  One.com er desuden ikke et “web domæne”, som du ukorrekt skriver. De er en hosting virksomhed. Deres URL one.com er teknisk set et web domæne, men du kan ikke kalde en virksomhed for et web domæne.

  Så kære Emil – tag en tudekiks, og sæt dig lige ind i sagerne inden du spiller klog på emner du øjensynligt ikke ved en brik om.

  PS: One.com er en discount hostingudbyder, og det er udelukkende til amatørbranchen at du kan kategorisere dem som noget der skulle ligne “verdens bedste”. Tjek deres specs på serverne, og du vil forstå hvorfor priserne på hosting er så lave som de er.

 3. Fedt tip… Her netop bestilt en håndfuld domæner hos dem!

  @Emil… Ja, han tjener penge på henvisningen, men når så henvisningen er reel nok, så er det da fair nok?
  – Desuden går der jo ikke noget fra os, ved at klikke på linket 🙂

  Thumbs up!

 4. Ja det er en ret svedig pris! …og jeg får i øvrigt ikke en krone i kommission, når det blot er domæner der købes.
  Så indtil videre har jeg faktisk tjent et rungende 0 på denne artikel – men til gengæld skaffet leverandøren en god portion ordrer, som jo er med til at sikre at de gerne skulle blive ved at sælge domæner til denne super pris.

 5. Det er en smart prisstrategi – det må man gi’ dem. Prisen sættes langt under indkøbsprisen og så tillægs et gebyr så den lige rammer indkøbsprisen hos DK-Hostmaster (som er 45.- inkl. moms). Køber man kun domæner via dit link, er det kun dig og DK-Hostmaster som tjener penge 🙂

 6. Hej Lars, ja jeg tjener hele 1,50 kr for hvert domæne der købes uden webhotel.

  Jeg ved ikke hvad det er for et gebyr du taler om? Det fremgår da tydeligt på webhosting.dk at prisen for et domæne er kr 48,75 inkl moms.
  Det er en ret stærk pris, og du finder det næppe meget billigere andre steder. Hvis du gør, så må du da meget gerne nævne det her i kommentarerne. Det er i øvrigt inkl DNS manager hos webhosting.dk.
  Hos abusiness kan jeg se at i tager 100,- for et domæne, så webhosting er da noget billigere med domænerne end jer. Men det var måske heller ikke pointen med din kommentar (at kritisere webhostings prisstrategi)?

 7. Swifthosting er også ret billige, der kan man få domæne for 99,- og en månedlig ydelse for 7,5,- men den 48,75 er virkelig billigt det må jeg sige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.