Gladiatus guide

Gladiatus – Hero of Rome er et gratis browser-baseret online strategi-/rollespil (RPG), hvor du kæmper dig igennem hverdagen som en gladiator.

GLADIATUS GAMEPLAY

Du kan bland andet kæmpe mod andre gladiatorer, tage på ekspeditioner, udruste din gladiator, købe og sælge varer, alliere dig med ordener, osv…
Formålet er konstant at stige i rang, og det gør du ved at spille så ofte som muligt, og ikke mindst så klogt som muligt.
Bemærk at Gladiatus ikke er et 1st person shooter spil!
I Gladiatus skal du vinde ved at lave strategisk gode valg. Det kan tage sin tid at mestre spillet, men når først du er ved at have fat i det kører det bare derudaf, og du vil se et godt flow i spillet.

Som sagt er det gratis at spille Gladiatus, men for rigtige penge kan du kort fortalt købe dig til hurtigere fremskridt i spillet.
RUBINER

Når du bruger rigtige penge i Gladiatus, så får du rubiner. Disse rubiner kan du benytte til at købe våben, panser, udstyr osv, men du kan også købe dig til en titel som Centurion.

At være Centurion giver en lang række fordele i Gladiatus, og diverse ventetider bliver forkortet markant.

BANDITTERNE

GladiatusDu skal ofte på ekspeditioner i Gladiatus, og her på billedet til venstre finder du en oversigt over, hvor du højst sandsynligt finder modstanderne.

GOD FORNØJELSE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.