Telmore ADSL bredbånd – Anmeldelse

Jeg er for nylig skiftet til en ADSL internetforbindelse fra Telmore, og det har fungeret 100% efter hensigten.

Før jeg fik ADSL bredbånd fra Telmore havde jeg en trådløs WiMAXX internetopkobling fra Danske Telecom (Clearewire).

WiMAXX havde en teoretisk hastighed på 3mbit download og 256kb upload. Virkelighedens hastighed var dog en helt anden, og jeg oplevede meget kraftige og uregelmæssige svingninger i hastigheden (selvom alle 5 lamper lyste på modtageren = fuld signal).
For at kontrollere internethastigheden lavede jeg løbende hastighedstests via speedtest.net, og resultaterne var sjældent prangende 🙁
Navnlig upload var til tider extremt elendig, så WiMAXX kommer jeg bestemt ikke til at savne!

Allerede under bestillingen på telmore.dk blev jeg positivt overrasket. Jeg bestilte en “Gør-det-selv” 10/1mbit ADSL til 249,- kr pr md, og med 1 måneds binding. Som en lille bonus forærede de en Netgear ADSL trådløs router med i købet.

En anden fed ting ved bredbånd fra Telmore er desuden den store fleksibilitet i abonnementsvalg. Du kan vælge mellem ca 15 forskellige up-/download kombinationer.
Jeg bestilte min Telmore ADSL opkobling d. 6-7-09, og dagen efter fik jeg leveringstidspunkt på mail. Leveringen ville foregå d. 14-7-09, og som forventet var jeg online fra den aftalte dato.
ADSL modem og den gratis w-lan router blev tilsendt via PostDK et par dage forinden aktiveringen af forbindelsen.
Udover at bekræfte aktiveringen af min Telmore ADSL forbindelse via mail, fik jeg desuden en SMS, som forklarede at min ADSL nu var aktiveret. Hvad mere kan man forvente…?

Ang hastighed på min 10/1Mbit Telmore ADSL, så viser en hastighedsmåling at download er ca 8,8Mbit, og upload lander på ca 0,7Mbit.
Det må betragtes som værende acceptabelt.

Så alt i alt kan jeg kun anbefale Telmore ADSL bredbånd.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.