Deltag i Gallup undersøgelser

Vil du gerne ytre din mening og dine holdninger til en lang række aktuelle samfunds- og forbrugermæssige problemstillinger, så deltag i Gallup undersøgelser, og vær med i lodtrækningen om gavekort fra gavekortet.dk.

GallupForum er et web-panel af brugere, som deltager i undersøgelser om alverdens forskellige ting. Der er over 40.000 personer der deltager i Gallups web-panel, men der er plads til flere – Nu har du chancen for at din stemme også bliver hørt!

Undersøgelser om alt mellem himmel og jord

Gallups undersøgelser kan være alt fra test af nye produkter over politiske spørgsmål til din mening om det musik, der bliver spillet i radioen.
Et par gange om måneden sender Gallup en mail til dig med en invitation til en undersøgelse, og du bestemmer naturligvis selv om du vil deltage i den enkelte undersøgelse.
Hvis du vælger at besvare en undersøgelse, er du automatisk med i lodtrækningen om gavekort fra gavekortet.dk.

100% anonym deltagelse

Du er 100% anonym når du deltager i Gallup undersøgelserne, og Gallup arbejder med strenge krav til håndtering og opbevaring af persondata i henhold til gældende lovgivning og retningslinjer på området. Bemærk at det tager ca. 15 minutter at oprette sig hos Gallup.

OBS: Denne artikel er fra januar 2011 og kan være forældet
5 tanker om “Deltag i Gallup undersøgelser”

  1. Alle spørgsmålene er meget for upersonlige. Ugeskrifte : Dem er der ikke en normal dansker der har tid til at læse, pga. arbejdspress.
    Kan ikke og vil heller ikke have I ringer mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.