Køleskab til bil og hus 12V og 220V

Mini Køleskab til bil – Transportabelt Minikøleskab 12 og 220 volt
Køleskab til Bilen, Båden og Campingvogn

Mini køleskabet fungerer med både 12 volt og 220 volt, så du kan have mini køleskabet med dig på camping-ferie, i bilen, tag det med på kontoret, på skovtur, til festival – mulighederne er mange!
Mini køleskabet kan enten køle eller holde varmt, så skal du have varm mad transporteret eller blot holdt lunt indtil frokostpausen, så klarer køleskabet her også den opgave.

Køleskabet fungerer perfekt til at have stående under skrivebordet på kontoret – et par kolde cola’er er slet ikke tosset at hive frem foran kollegerne!

Køleskabet kan som før nævnt enten holde varer varme, eller selvfølgelig køle. På bagsiden af køleskabet sidder der en lille kontakt, som du enten sætter på varm eller kold.

Køleskabets udvendige mål er BxHxD: 20cm, 28cm, 24cm.
Køleskabets indvendige mål er BxHxD: 14cm, 20cm, 12cm.

Mini køleskabet passer derfor ganske fint til virksomheden, der gerne vil kunne byde sine kunder på en lille forfriskning, eller til hjemmet, der ikke har plads til et almindeligt stort køleskab, eller blot har behov for et lille ekstra køleskab på hjemmekontoret eller i garagen.
At køleskabet så samtidig kan tages med på ferie i bilen, da der er også er 12 volt tilslutning, er en stor bonus ved dette mini køleskab.

Designet leder tankerne hen på et køleskab fra 60’erne, så det er den helt mode-rigtige retro stil du får her – og til en meget attraktiv pris, i forhold til de mini køleskabe du finder hos de fleste hårdehvidevare forhandlere.

5 tanker om “Køleskab til bil og hus 12V og 220V”

  1. Hvor betaler man :D?
    jeg er godt nok i Spanien men er hjemme om et måned… Den ku ellers være god at have med på bil turen :b+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.