Casting hos TV3 – Deltag i Paradise Hotel m.m.

Går du med en drøm om at deltage i en af TV3’s mange serier og reality-programmer og vil du gerne ud op prøve kræfter med den danske film- og reklameindustri, så er TV3 Casting et godt sted at starte!

Når du er medlem af TV3 Casting vil du blive kontaktet, hvis de finder dig interessant til et model- eller statistjob i en reklamefilm, en serie, et realityshow, en film, osv.

Agenter vil kunne kontakte dig direkte og du vil også modtage nyhedsbreve fra TV3 Casting.
Nyhedsbrevene fra TV3 Casting indeholder beskrivelser af nye model-, statistjobs og meget andet.
Paradise Hotel, Robinson og 2900 Happiness

Brænder du for at komme i betragtning til deltagelse i TV3’s produktioner, såsom Paradise Hotel, Robinson Ekspeditionen eller feks 2900 Happiness, så kan du oprette en VIP profil hos TV3 Casting, som giver dig en række fordele, og lader dig komme forrest i køen, når der skal castes nye modeller eller statister af TV3 Casting.

Bemærk at ALLE typer personer vil blive taget i betragtning!
Du behøver ikke at være en 1,90m høj blondine på 50 kilo med dertilhørende D-skål, for at blive taget i betragtning.
Hvis du er en fyr, så kan jeg også trøste dig med at du heller ikke behøver at være en 2m bred muskelsvulmende bodybuilder.

Så smut ind på TV3 Casting, og se om det skulle være noget for dig – det kunne være starten på at få en drøm til at gå i opfyldelse!
KAMPAGNEN ER SLUT

En tanke om “Casting hos TV3 – Deltag i Paradise Hotel m.m.”

  1. jeg skal være med i Paradise Hotel forbi nu har jeg set det i mange år og nu synes jeg det er min tur til at komme ind og visse hva jeg dur til,jeg ville give den 100 alt hva jeg har, er sikker på jeg ville nå langt, er ikk en person som giver op jeg bliver ved til det sidset, jeg vil kæmp til det sidset, eg vil være en aggressiv djævel derinde, og pandoras vil være min slagmark, hvor jeg vil skabe så meget splid som overhovedet muligt. Alt skal være taktik derinde, og jeg vil, så vidt som muligt, distancere mine følelser på hotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.