Frisør i Højbjerg – Salon Victoria

Hos frisøren Salon Victoria på Oddervej i Højbjerg, Århus Syd, tilbyder de herreklip for kr 99,-

Jeg har netop selv impulsivt fået en klipning hos Salon Victoria (som i øvrigt kun har mandlige frisører i salonen), og jeg kan med hånden på hjertet sige at det er den bedste klipning jeg nogensinde har fået – og samtidig den billigste!
At en herreklip hos denne lille frisør kun koster 99,- kr er virkelig en spotpris. Jeg havde gladeligt givet det dobbelte 🙂
KLIPNING AF HØJESTE KVALITET
Jeg blev klippet helt perfekt og yderst grundigt, og med langt mere sans for de mindste detaljer, fremfor hos de frisørsaloner, som jeg plejer at besøge – hvor jeg i øvrigt betaler op til 400,- kr for en klipning.
Min frisure skulle være 4mm i nakke og over ørerne, og så gradvist op til 25 mm på toppen.

FRISØRSALON UDEN SLADDER
Betjeningen er meget høflig og imødekommende, og ikke mere snak end nødvendigt, hvilket ellers kendetegner flere frisørsaloner.
Frisøren spurgte grundigt ind til mine ønsker, og kom selv med forskellige forslag. Der blev brugt flere forskellige maskiner, og forskellige typer sakse.
Ingen tvivl om at frisøren har rigtig mange års erfaring, og kunne sit kram.

KLIPNING UDEN TIDSBESTILLING
Hos Salon Victoria kan du som før nævnt blive klippet uden tidsbestilling, og mens du venter står der gratis kaffe på kanden, og der ligger lidt magasiner og aviser at fordrive ventetiden med.
Du skal ikke forvente et wellness center, men huske på at du får en kvalitets herreklip for under hundrede kroner.
Der er 3 frisørstole, og en enkelt vask. Møbleringen er bestemt ikke det frisørsalonen bliver kendt for, men who cares når alt kommer til alt. Jeg vil mene at det er frisørens kompetencer, der må være det afgørende. Og hos Frisør Salon Victoria er du altså kommet til en frisør, som virkelig har evnerne i orden.
FRISØRSALON CENTRALT I HØJBJERG; ÅRHUS SYD
Frisørsalonen har åbent mandag til fredag kl 9-1730, og lørdag 9-15.
Adressen er Oddervej 59 i 8270 Højbjerg, Århus Syd. Der er P-plads lige overfor, og bus 100, 103, 302 og 18 går lige dertil.

4 tanker om “Frisør i Højbjerg – Salon Victoria”

  1. Han forstår ikke hvad man siger og kan ikke snakke dansk men udover det er han ok til at klippe hvis man altså er så heldig han forstår hvad man vil have

  2. Aarhus’s billigst og sødeste frisør. De bedste udtryk er: “sammen som sidste gangen” og lige som det plejer. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.