Græsk Mad i Århus hos Zorba

Restaurant Zorba på Frederiks Allé
Elsker du også den gode græske mad, og bor du i Århus eller omegn, så gør dig selv en tjeneste og tag en tur på Restaurant Zorba på Frederiksalle i Århus.

Her får du god gammeldags græsk mad, og i rigelige mængder! Skal der vin til maden, så få du også både rød- og hvidvin til absolut rimelige priser.
Græsk mad på den rigtige måde
Maden på Restaurant Zorba er den gode traditionelle græske mad, dvs græsk bøf, som en en rigtig saftig og lækker krydret bøf, som er lavet af hakkekød.

Du finder også forskellige retter, som er lavet af oksekøf, laks, kylling og kalkun, samt lammekød, herunder lammekoteletter og lammekølle. Souvlaki grillspyd er også en sikker vinder!

Græske specialiteter hos Zorba
Til forret kan du hos Restaurant Zorba få en servering af blandede specialiteter. Hvis i er 4 skal i blot bede om ‘det store fad’. Så får i en blanding af mange forskellige lækre forretter med feta i flere slags, tzatziki, dolmades, kalamari og salat, m.m.
Til næsten alle hovedretterne serveres der naturligvis en god cremet tzatziki, som er lavet efter den helt rigtige græske opskrift.

Græsk mad ud af huset
Hos Zorba i Aarhus kan du i øvrigt også bestille din græske mad som take-away. Prøv deres pita med lammekød, den er helt vildt god, og koster mindre end en pizza over Just-Eat.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.