Sony Vaio

Sony Vaio Bærbar PC test

SONY VAIO TEST OG ANMELDELSE

For nylig skulle jeg købe en bærbar PC til en kollega. Kravene var et lækkert design, og 15″ skærm. Budgettet lå på ca 6.000,- kr


Efter at have set mig grundigt omkring faldt valget på denne lækre sag fra Sony.

Da jeg pakkede Sony Vaio’en ud af papkassen og åbnede den for først gang, fik jeg den der følelse, hvor man bare tænker: “Waaauuuvvvvv….”
Designet er meget Mac stylish, specielt det enormt lækre tastaturet. Tasterne har lodret kant, og der er et par mm mellem hver tast.

Det numeriske tastatur er i øvrigt et kæmpe plus – når først du har haft det på din laptop, så kan du ikke undvære det igen!

Når Vaio’en undtagelsesvis er lukket kan du beundre det lækre låg med Vaio logoet på – det ser meget eksklusivt ud. Se billeder nederst i artiklen.
Sony Vaio med MAC design

Sony Vaio laptoppen ser virkelig super lækker ud, og Mac iBook tilhængere kan ikke undlade at komme med en kommentar såsom “…endelig er PC folkene ved at lære det”.
Nu vi har fat i Mac, så er der installeret en Vaio-bar, som minder rigtig meget om den proceslinje, som du finder på en Mac. Fed lille detalje.
Sony Vaio PC’en er dejlig lydsvag, og bliver ikke nævneværdig varm, hvis du har den i skødet, når du ligger og surfer på sofaen. Dette er noget der betyder væsentlig mere, end man umiddelbart skulle tro.

De billigste PC’ere er ofte kendetegnet ved en blæser / køler, der larmer belastende meget, og de bliver hurtigt så varme at de ikke er til at have i skødet.

Software på Sony Vaio

Ang software, så er der desværre pre-installeret diverse software fra Norton osv, men det er heldigvis hurtigt afinstalleret.
Jeg foretrække en “ren” Windows, og så fylder jeg selv software på.
Hvis du ikke er interesseret i at rode med software, så kan du naturligvis sagtens benytte Sony Vaio’en out-of-the-box uden at afinstallere noget.

Ydelsesmæssigt er denne Vaio model ikke noget prangende kraftværk, men når behovet kun er surfing, mail og kontorarbejde, så er der riiiigeligt guf i denne Sony Vaio model.
Specifikationer på Sony Vaio model VPCEB1J1E (marts 2010):

 • Intel Core i3 330M2,13MHz
 • 15,5″ TFT WXGA
 • 4 GB DDR3 SDRAM
 • 320GB HD
 • 2,7KG
 • Derudover er der masser af andet lækkert hardware integreret, såsom webcam, CD/DVD, w-lan, kortlæser m.m.

  Der er Windows 7 Home Premium som operativsystem, og det kører naturligvis glimrende på denne computer.

  Så skal du have en fed all-round bærbar, så kan jeg kun anbefale denne Sony Vaio bærbare computer.

  Sony Vaio
  Sony Vaio
  Sony Vaio

  7 tanker om “Sony Vaio Bærbar PC test”

  1. Hej, vi skal have en Pc med ned til vores datter, som er guide på Tenerife – og din beskrivelse matcher lige nøjagtig det hun går efter. Der er kun en ting, jeg ikke har svar på, kan den bruges til at se dvd film på ?
   mvh Steen

  2. Hej
   Hvordan fandt du den så billig? På tilbud?
   Jeg synes ikke jeg kan finde den til under 6000.
   Den lyder ellers lige som det jeg leder efter.

   Mvh Jannie

  3. Hej,
   Kan den bruges til at spille på? (nu tænker jeg mest sådan nogle avancerede spil)

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.